loadingimg

Wczytuję dane...

Logowanie za pomocą kont zewnętrznych:

  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
Ostatnio sprzedane
Nasz salon

Zapraszamy do salonu
NINA RTV & AGD
ul. Głowackiego 7A
47-220 Kędzierzyn-Koźle
(centrum miasta)

tel: 77 483 80 42
Salon: ninartvagd@op.pl
E-sklep: sklep@rtvnina.pl

GG: 3243999 - Arkadiusz
GG: 9544000 - Ireneusz

www.rtvnina.pl

Płatności i wysyłka
Polityka prywatności

Przeglądając ofertę, zamawiając towar oraz szukając informacji w sklepie internetowym www.sklep.rtvnina.pl (sklep.rtvnina.pl) akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na niniejszej stronie. Szanujemy prawo Użytkowników do prywatności. Dbamy, ze szczególna troską o ochronę danych osobowych oraz stosujemy odpowiednie rozwiązania technologiczne zapobiegające ingerencji w prywatność Użytkowników/Klientów przez osoby trzecie .W przypadku gdy postanowisz jednak nie podać nam niezbędnych do realizacji zamówienia danych i nie wyrazisz zgody na ich przetwarzanie, niestety nie będziemy mogli zrealizować Twojego zamówienia.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. W przypadku wprowadzania zmian w Polityce Prywatności nie mają one wpływu na podstawową zasadę: nie sprzedajmy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych oraz adresowych Użytkowników/Klientów sklepu www.sklep.rtvnina.pl (sklep.rtvnina.pl).


Dane osobowe

Administratorem danych osobowych w sklepie www.sklep.rtvnina.pl (sklep.rtvnina.pl), czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa danym osobowym jest FHU NINA AUDIO-VIDEO-SAT Arkadiusz Łabas z siedzibą w 47-220 Kędzierzyn-Koźle przy ulicy Głowackiego 7A, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Prezydenta Miasta Kędzierzyna-Koźla, NIP 749-000-05-76, REGON 004506363.

W części sklepu wymagana jest rejestracja. W formularzu rejestracyjnym należy podać dane osobiste, takie jak imię i nazwisko, adres zamieszkania, nazwa firmy, numer NIP, nr telefonu i adres mailowy oraz login i hasło niezbędne do składania zamówień na www.sklep.rtvnina.pl (sklep.rtvnina.pl). W formularzu należy też zaznaczyć, czy jest się zainteresowanym otrzymywaniem informacji o nowych produktach, a także - zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych - wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla celów zawarcia transakcji. Należy pamiętać, że wyrażenie zgody przez Użytkownika/Klienta na przetwarzanie przez nas jego danych osobowych dla celów marketingowych jest całkowicie dobrowolne. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych.


Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do produktów, innych materiałów związanych ze sklepem www.sklep.rtvnina.pl (sklep.rtvnina.pl) są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane.


Kto przetwarza dane osobowe

Dane podane w zamówieniu mogą być przetwarzane przez FHU NINA AUDIO-VIDEO-SAT Arkadiusz Łabas z siedzibą w 47-220 Kędzierzyn-Koźle przy ulicy Głowackiego 7A, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Prezydenta Miasta Kędzierzyna-Koźla, NIP 749-000-05-76, REGON 004506363 oraz przewoźnicy, którym przekazujemy wszystkie dane niezbędne do realizacji zamówienia podane podczas rejestracji.


Usunięcie konta

Każdy z Użytkowników/Klientów, który założył konto sklepowe może w dowolnym czasie poprosić o jego usunięcie. Konto zostanie skasowane natychmiast lub po zrealizowaniu zamówień do niego przypisanych. Wszystkie dane zostaną skasowane, zostanie również usunięty e-mail z bazy danych. Odtworzenie takiego konta nie będzie możliwe, Klient będzie musiał ponownie je założyć i wprowadzić wszystkie dane.


Komentarze Klientów

Komentarze umieszczane przez Klientów pod produktami oraz będące oceną sklepu (również wysłane na adres e-mail sklepu) stają się własnością sklepu www.sklep.rtvnina.pl (sklep.rtvnina.pl) i mogą zostać użyte w takiej formie lub skróconej do promocji sklepu lub produktów w nim się znajdujących. Komentarze takie oczywiście nigdy nie będą podpisane pełnym imieniem i nazwiskiem, chyba że Klient wyraził na to zgodę. Zobowiązujemy się również nie zmieniać treści komentarzy i nie stosować ich w innym kontekście lub do promocji innego produktu niż było to intencją autora. Opinie wyrażone w komentarzach nadal pozostają opiniami Klientów.


Polityka cookies


Strona internetowa www.sklep.rtvnina.pl (sklep.rtvnina.pl) stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu. Szczegółowa informacja o cookies znajduje się TUTAJ.